...

Webáruház
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Könyvajánló
Újdonság!
NyomtatE-mail


A Rothschildok részvényei Waterlooban
Teljes méretű kép megtekintése


A Rothschildok részvényei Waterlooban

Egységár (darab): 4 000 Ft.

 

Dr. Goebbels felvilágosító filmje

A napóleoni háborúk alatt a londoni zsidó bankár, Nathan Rothschild hatalmas vagyont harácsolt össze háborús kölcsön és áruspekuláció által, amellyel megalapozta a világ népeit megnyomorító zsidók és a Rothschild család pénzuralmát. Ez a játékfilm történelmi tényekre alapozva, dramatizálva mutatja be Nathan megtévesztő módszereit, ahogy tönkreteszi a brit bankárokat és túljár a becsapott befektetők eszén. Az agyafúrt és félénk Rothschild sikert ér el, nem képzelőereje és merész vállalkozó szelleme, de a nem-zsidók hiszékenysége és kapzsi irigysége által.

A film a nemzetközi zsidóság példájaként mutatja be a Rothschildokat, úgy ahogyan alattomosan irányítást nyernek a gazdanép felett, és azt állítja, hogy a hatalmuk a befogadó nemzetek romlottságán nyugszik. Ez a dráma egyike az 1939-40-ben készült azon néhány híres német filmnek, amelyek a zsidóságot az igazsághoz híven, meztelen valójukban és valós hatásukban mutatják be a nem-zsidó társadalomban.

A nemzetek gazdasági kifosztását napjainkban átélő nézőben felforr a vér, amikor a film végén arra döbben rá, hogy őt és népét is ugyanazok az „édes és elbűvölő, kedves zsidók” hasonló módon, mosolyogva fosztják ki és lökik a tönk szélére, mint akik évszázadok óta fosztogatják és élősködnek a világ népein.
Fekete-fehér, Eredeti német hang, magyar felirat 97 perc DVD.Keresés
Filmajánló
Újdonság!
Attila Hotel
SiteLock