...

Webáruház
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Könyvajánló
Újdonság!
Vásárlási feltételek


Kosár

Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, nem kell mást tennie, minthogy a könyvek alatt levő Kosárba ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.
Az oldal tetején levő Kosár tartalma feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott könyveket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több példányt is rendelhet ugyanabból a könyvből. A könyvek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a könyv mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd ENTER-t ütve nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül.
A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a kassza ikonra.

Fizetés

A könyvek és DVD-k megrendelhetők postai utánvétellel.
20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás! 20.000 Ft alatt pedig a mindenkori postai díjszabás az irányadó. A postaköltségről e-mail-ben értesítjük.
Szintén beszerezhetők a kiadó telephelyén 20.000 Ft feletti vásárlás esetén 15% kedvezménnyel!
A számla végösszege nem tartalmazza a szállítási költséget!

Szállítás

A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 1 munkanap. A munkanapokon 16 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon postázzuk. Természetesen minden szállításnak külön költsége van.
Könyveit a Magyar Posta juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére. (Postafiókcímre nem kézbesítünk.) A szállítási költség a könyvek súlyától függ(nek).

A Posta a csomag feladását követő munkanapon szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen gond felmerülne, felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Az adatvédelemről

A Gede Testvérek Bt. tiszteletben tartja és őrzi az Ön személyes adatait. A megadott adatokat bizalmasan kezeli - figyelemmel az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényre -, és csak saját értesítők keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Ön, mint felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja.

Az oldalakon megjelenő adatokról

Oldalainkon megjelenő adatok a Gede testvérek Bt. tulajdonát képezik. Az anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú használata engedélyezett. Az itt található anyagokat a látogató nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze a következő elérhetőségeken:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefon: 06-1-349/4552 Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig  9-től 16-ig)
Gede Testvérek Bt.
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 37.
Képviselő: Gede Tibor
Székhely: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 37.
Adószám: 28519669-2-41
Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-319017 (bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság által)
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: XIII/10825/2013/B
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-63427/2013.

 

 

 
Keresés
Filmajánló
Újdonság!
Attila Hotel
SiteLock